Pronájem luxusního bytu 4+kk s terasou

Dunajevského, Brno-Žabovřesky, Žabovřesky, Brno, Brno-město

4+kk, Osobní, konstrukce: Cihlová, 73 m2, 1. podlaží, stav: Po rekonstrukci, lokalita: Klidná část obce

32 000Kč/měs

Kontaktujte nás
+ 15 fotky Zobrazit více

Nabízíme k pronájmu luxusní bytovou jednotku o dispozici 4+kk situovanou v 1. nadzemním podlaží bytového domu na ulici Dunajevského Brno Žabovřesky. K bytu náleží také prostorný balkón s posezením orientovaný na jižní stranu.
Tento moderní a prostorný byt o celkové užitné ploše 83m si zamiluje každý, kdo hledá nadstandartní bydlení v prémiové a klidné lokalitě města Brna.
Dispoziční řešení bytu tvoří předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, studentský pokoj, pracovna, koupelna s wc, balkón. Nájemníkovi je k dispozici též společná prádelna.
Dominantou bytu je klimatizovaný obývací pokoj s kuchyňským koutem, který disponuje vybavenou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (americká lednice SAMSUNG, myčka MIELE, Trouba Whirpool, sporák Whirpool s nádstavcem na wok pánev, digestoř, konvice Bosch, mikrovlnná trouba).
V ložnici je k dispozici velká vestavěná skříň se zabudovaným držákem na TV. Nad místem pro postel jsou nebesa. Studentský pokoj je vybaven krásným novým nábytkem na míru se spoustou úložného prostoru, vyvýšenou postelí vč. matrace, stůl v této místnosti je podsvícen a u velkého lustru je možné ovládat intenzitu světla. Tento pokoj tedy jistě poskytne ideální zázemí pro studium. V chodbě, která spojuje obývací pokoj, koupelnu a pracovnu, je další velká vestavěná skříň. Koupelna disponuje jak velikým sprchovým koutem, tak vanou a WC. Pracovna je nevybavena.
Mimo vestavěné spotřebiče a mnoho vestavěných skříní je byt nevybaven (dvě sedačky v obývacím pokoji je možné ponechat nebo případně z bytu dát pryč) a nájemník si ho může, po dohodě s majitelem, zařídit dle svého vkusu.
Byt je nově vymalován, topení mají termostatické hlavice a je možnost bytovou jednotku zabezpečit systémem Jablotron.
Žabovřesky jsou v rámci Brna právem považovány za jednu z nejlukrativnějších adres pro bydlení. Kombinace všudypřítomné občanské vybavenosti, skvělé dopravní dostupnosti (autem i městskou hromadnou dopravou výborná dostupnost jak do KAMPUSU, tak i do Technologického parku) a blízkost městské zeleně dodávají bytu jeho jedinečnost.
V blízkosti se nachází zastávka MHD časová vzdálenost do centra: 10 minut. V nedalekém okolí jsou supermarkety, pošta, mateřská škola, 2 základní školy, sportoviště, několik restaurací a barů, vinotéky, kulturní a společenské centrum Rubín a další.
Nedaleko bytu se nachází Wilsonův les - lesopark patřící k největším zeleným plochám v Brně, který je místem pro sport i relaxaci.
Měsíční nájemné za byt je 25.000,- Kč + 7.000,- paušální platba za služby (spotřeba elektřiny, voda, teplo, společná elektřina, internetové připojení, svoz komunálního odpadu)
Vratná jistina (kauce) je ve výši 3 měsíčních nájmů.
Byt je vhodný pro rodinu nebo pracující, max 2-4osoby, nekuřáky. K dispozici pro nastěhování je ihned. Vzhledem k dispozici bytu není vhodný pro rodinu s malými dětmi. . Z důvodů alergií prosíme bez domácích mazlíčků. Energetická náročnost budovy je B.

Základní info

Umístění :
Klidná část obce
Typ objektu :
Rohový
Konstrukce :
Cihlová
Adresa :
Dunajevského, Brno-Žabovřesky, Žabovřesky, Brno, Brno-město

Cena obsahuje

s poplatky, + provize RK

Plochy

Plocha terasy:
14m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
4
Počet koupelen:
1
Počet pokojů:
4
Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Terasa, Zařízeno částečně nábytkem

Inženýrské sítě

TV kabel, Klimatizace, Kanalizace, Voda, pitná, Internet, 400V, 120V, Plyn

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice, Tramvaj, MHD

Vybavenost v okolí

Pošta, Supermarket, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové
Evidenční číslo 49
Typ Rohový
Adresa Dunajevského, Brno-Žabovřesky, Žabovřesky, Brno, Brno-město
Cena 32 000Kč/měs
Poznámka k ceně: cena včetně zálohy na služby

Ing. Petra Nováková

tel: +420 608444306
mobil: +420 608444306
email: keclikova@icloud.com

Máte otázku?

Osobní údaje